Despre noi

Suntem o echipa dedicata sigurantei si confortului cladirilor, cu o reputatie solida si inovatie tehnologica.

Cine suntem?

Ce oferim?

De ce sa ne alegi?

Cine suntem?

Suntem o echipa

Dedicata furnizarii de solutii complete pentru siguranta, securitatea si confortul cladirilor. Cu multi ani de experienta in domeniu, ne-am construit o reputatie solida pentru calitatea serviciilor si inovatia tehnologica.

Ce oferim?

Suntem specializati

In sisteme de detectie a incendiilor, control acces, HVAC, automatizare KNX, sisteme antiefractie si stingere. Prin produsele noastre, ne asiguram ca orice cladire – fie ca este rezidentiala, comerciala sau industriala – ramane sigura si functioneaza eficient.
De ce sa ne alegi?

Experienta si expertiza

Avem o echipa de profesionisti cu experienta, mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si reglementari din industrie.
De ce sa ne alegi?

Solutii personalizate

Oferim solutii personalizate pentru fiecare client, adaptate nevoilor si cerintelor specifice.

Servicii complete

Asiguram suport complet, de la consultanta si proiectare pana la instalare si intretinere.

Angajament fata de siguranta

Siguranta clientilor nostri este prioritatea noastra numarul unu, asa ca toate produsele si serviciile noastre sunt conforme cu standardele de securitate si calitate.
Despre noi

Misiune, viziune si valori

Misiune

In Romania exista oameni care au nevoie de tehnologie. Noi oferim personalizat o experienta de achizitie unica prin simplitate si rapiditate.

Viziune

Sa devenim alegerea naturala a clientilor pasionati de tehnologie pentru care relatia conteaza.

Integritate

imbratisam in fiecare zi integritatea si suntem responsabili pentru toate actiunile si cuvintele noastre

Precizie si punctualitate

Precizie si punctualitate - Consideram punctualitatea o demonstratie a valorii ce se acorda celorlalti si din acest motiv facem tot ce tine de noi pentru a raspunde cat mai repede la nevoile clientilor, angajatilor si colaboratorilor. Stim ca a fi punctual necesita abilitatea de a asculta si de a lua in considerare nevoile celor din jur si de aceea ne organizam in fiecare clipa luand in calcul termenele promise.

Comunicare

Stim ca relatiile armonioase se construiesc doar cu ajutorul comunicarii sincere si elegante, de aceea suntem mereu pregatiti sa ascultam si sa expunem punctele noastre de vedere, pentru a ii intelege mai bine pe toti cu care colaboram. Folosim comunicarea ca pe o unealta ce ne ajuta sa rezolvam eficient fiecare situatie.

Respect

Din punctul nostru de vedere respectul este una dintre cele mai importante valori morale ale fiintei umane si in acest caz ale unei companii. Tratam fiecare relatie cu respect si incercam sa avem doar interactiuni sociale armonioase.

Contactează-ne

Suntem partenerul tau de incredere pentru toate nevoile de siguranta si confort al cladirilor tale. Ia acum legatura cu noi!